Papillon

Papillon of Vlinderhondje

Papillon
Papillon

Het paviljoen is een hond die hoog aangeschreven staat om zijn intelligentie. Er wordt gezegd dat het een van de honden is die gemakkelijk kunnen worden getraind. Als u op zoek bent naar een hond of puppy, dan zou u moeten overwegen om een ​​papillon te kopen, aangezien het voor veel mensen een goed huisdier is gebleken.

Ten eerste staat het paviljoen bekend als een actief en gelukkig ras. Ze vinden het heerlijk om bij mensen te zijn en zijn niet moeilijk te trainen. Als u ze als gezelschapshond wilt houden, moet u er een kopen die van goede gezondheid en afkomst is. Ze moeten relatief jong zijn, zodat ze niet overactief worden en dit maakt ze over het algemeen betere huisdieren.

Ten tweede is de papillon een zeer goede waakhond. Ze zouden de beste waakhonden zijn. Ze blaffen altijd tegen indringers als ze de kans krijgen. Dit is een enorm voordeel, zeker als je kleine kinderen hebt. Dit kan ook handig zijn als u langere tijd niet thuis bent. Als u een verantwoordelijke ouder bent, dan is dit hondenras een uitstekende keuze voor u.

Het paviljoen is ook een zeer goede waakhond. Ze zullen uw huis te allen tijde beschermen en ervoor zorgen dat er niets binnenkomt. Dit is een uitstekend ras voor het leven in een appartement. Omdat ze geen tuin nodig hebben om rond te dwalen, betekent dit dat ze helemaal geen probleem zullen zijn als je in de stad woont.

Als het op verzorging aankomt, is de vacht van het paviljoen vrij dik. Dit is geweldig voor mensen die allergisch zijn voor andere hondenrassen. Deze honden kunnen hun jassen ook lang houden als ze goed worden verzorgd.

papillondog ras

Het paviljoen is een van de weinige hondenrassen die kan worden gekruist met het klassieke speelgoed en de standaardpoedel. Als u besluit om een ​​van deze honden aan te schaffen, moet u zelf voor het fokproces zorgen. Dit betekent dat u veel geduld moet hebben en de hond niet zelf moet fokken, tenzij u bekend bent met de specifieke eisen van dat ras. Het is belangrijk dat u de informatie over dit hondenras krijgt voordat u besluit het te proberen te mengen met een ander ras.

Papillons zijn een van de minst trainbare honden die er zijn. Ze zullen veel gehoorzaamheidstraining nodig hebben voordat ze goed zullen reageren in de buurt van andere honden. Deze honden zijn ook erg gevoelig voor de kou, dus je moet ze zindelijk maken of een buitenhuisje of een pen voor ze kopen. Ze brengen graag tijd buiten door, maar je moet ervoor zorgen dat ze genoeg beweging krijgen om gelukkig te zijn.

Veel mensen houden van het uiterlijk en het temperament van het paviljoen als huisdier. Hoewel deze honden veel speciale zorg nodig hebben, zijn ze erg loyaal en zullen ze een groot deel van uw gezin gaan uitmaken. Als je echter nog niet klaar bent om je aan zo’n hondenras te binden, wil je misschien iets anders onderzoeken. Er zijn tal van andere hondenrassen die beter geschikt zijn voor gezinnen met kinderen.

Vergelijkbare berichten