Home » gezondheid » Viyo

Viyo

Viyo – probiotica pasta

Wat is Viyo?

Viyo® is een nieuwe, prebiotische drink die de natuurlijke weerstand van honden helpt versterken.

Door elke ochtend Viyo® te drinken, nemen de goede bacteriën in de darmen toe zodat de natuurlijke weerstand verbetert.

Hoe werkt Viyo?

70% van het natuurlijke afweersysteem ligt in de darmen.

De prebiotische vezels fructo-oligosacchariden (FOS) en inuline in FOSim+®worden niet verteerd in de maag maar voeden de gezonde bacteriën in de darm ten nadele van mogelijk schadelijke varianten.

De prebiotische vezels zwellen op in een vloeibare omgeving en hun efficiëntie wordt voortdurend verbeterd. Een gemiddelde consumptie van 0,1g fructo-oligosacchariden (FOS) en inuline per dag wordt als doeltreffend beschouwd. Dit komt overeen met een dagelijkse portie Viyo® van 30ml.

Waarom zou ik Viyo geven?

Viyo® helpt de natuurlijke weerstand van honden te versterken.

Zoals bij mensen, ligt 70% van het natuurlijke afweersysteem van honden in de darmen. Een gezonde darmwerking is daarom van groot belang voor een sterke weerstand.

Dankzij de vloeibare formulering zorgt de nieuwe FOSim+® formule in Viyo® ervoor dat de prebiotisch actieve componenten fructo-oligosacchariden (FOS) en inuline efficiënt worden opgenomen waar ze het meest nodig zijn: in de darmen. Daar zorgen ze ervoor dat het aantal goede, gezonde bacteriën toeneemt waardoor de natuurlijke weerstand wordt versterkt.

Een verbeterde darmwerking helpt honden in topconditie te blijven.

Het natuurlijke afweersysteem bij honden

Hoe versterkt Viyo® het natuurlijke afweersysteem?

70% van het natuurlijke afweersysteem bij honden ligt in de darmen.
Een gezonde darmwerking is daarom cruciaal voor een sterke weerstand.

Viyo helpt de natuurlijke weerstand op 3 manieren te versterken.

  • 1. DarmfloraViyo® bevat FOSim+®. Deze vloeibare formule zorgt ervoor dat de prebiotisch actieve componenten fructo-oligosacchariden (FOS) en inuline efficiënt worden opgenomen waar ze het meest nodig zijn: in de darmen. Daar zorgen ze ervoor dat het aantal goede, gezonde bacteriën toeneemt waardoor de natuurlijke weerstand wordt versterkt.De prebiotisch actieve voedingsvezels stimuleren de ontwikkeling en activiteit van goede darmbacteriën zoals bifidus en lactobacillus. Daardoor bevinden er zich meer goede bacteriën in de darmen om ziektekiemen te bestrijden en om darminfecties te vermijden.
  • 2. DarmwandDe darmwand werkt als een filter via dewelke de goede voedingsstoffen worden opgenomen in het lichaam en die schadelijke bacteriën tegenhoudt. De darmwand is bedekt met een slijmlaag die moet voorkomen dat slechte kiemen het organisme binnendringen. Viyo® stimuleert de productie van dit slijm: een dikkere slijmlaag vormt immers een efficiëntere barrière.
  • 3. ImmuunsysteemViyo® stimuleert het reactievermogen van het immuunsysteem in de darmen zodat het de schadelijke bacteriën beter kan bestrijden.

bron: http://www.viyo.com/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop