Home » Geen categorie » Stress bij honden – Amiqure stress

Stress bij honden – Amiqure stress

 Stress bij honden : Amiqure helpt

Net als mensen en andere dieren, zijn honden ook wel eens rusteloos of prikkelbaar. Dit kan het resultaat zijn van een belangrijke verandering of een (chronisch) gebrek aan zekerheid. Zo kunnen honden bijvoorbeeld geïrriteerd raken door reizen, lawaai en bij verblijf in een pension.Stress-situaties, bijvoorbeeld lawaai of afzondering, kunnen leiden tot vernielzucht en vervuiling. Ook een schokkende belevenis kan de oorzaak zijn van een gedragsverandering bij de hond, te denken valt aan bijvoorbeeld aan vuurwerk, gevecht met een hond of mishandeling. Maar ook het niet goed gesocialiseerd zijn tijdens de puppy periode kan gedragsproblemen veroorzaken.

AmiQure-bij Stress bestaat uit hoogwaardige natuurlijke ingrediënten die op een diervriendelijke manier de zwakke zenuwen tot een weldadige rust te brengen, zowel op de lange termijn, maar ook op de korte termijn. Belangrijk om te weten is dat amiQure-bij Stress kalmeert zonder te versuffen en geen gewenning geeft.

Toepassingen bij/voor: aanpassing, acceptatie (bijv. nieuw huisdier), agressief gedrag (uitvallen), hyperactiviteit, hondenshow, zenuwachtig gevoel, onverdraagzaamheid, reizen, spanning, stress als gevolg van stress-situaties, verblijf in pension, vernielzucht en vuurwerk.

Recente gebruikerservaring: Sinds twee jaar gebruik ik nu amiQure-bij Stress voor mijn hond die heel bang is voor vuurwerk en knallen. Zoals op het potje staat beschreven ben ik vijf dagen voor Oud & Nieuw begonnen met het toedienen van 3 tabletten (mijn hond weegt 15 kilo). Later las ik op de website dat ik misschien beter langer van te voren had kunnen beginnen maar zo werkte het ook prima. Wel heb ik gemerkt dat het beter is om de tabletten ‘s morgens bij het eten te geven ipv. ‘s avonds. Ze was oudejaarsdag wel oplettend maar niet heel erg bang. Ik kon haar zelfs ‘s avonds om 10 uur nog even uitlaten en ze deed ook nog wat. Vroeger had dat geen zin, ze sleurde me terug naar huis zonder ook maar even door de knietjes te gaan. Toen het geweld om 12 uur losbarstte blafte ze even maar ging toen toch weer uit zichzelf in haar mandje liggen, met gespitste oortjes maar niet bibberend. Ik ben heel tevreden met dit middel want je wordt zelf ook nerveus als je ziet hoe bang de dieren zijn. Mevrouw A.H. te N.Werkingsmechanisme: het Multi-Action systeem van deze formule bestaat uit heilzame plantenextracten en andere waardevolle nutriënten, met elk een eigen of ondersteunende functie.

Inhoudsstof Functie
Withania extract, Foliumzuur, Vit. B6 vermindert stressgevoeligheid
Valeriaan extract ontspannend en rustgevend
Magnesium ontkrampt de spieren

Gebruik: Voor normaal langdurig gebruik, dagelijks 1 tablet per 5 kg lichaamsgewicht. Voor preventief gebruik bijvoorbeeld bij reizen, liefst 5 a 7 dagen voor aanvang starten met toediening.

Verpakking: 120 tabletten.

BESTEL AMIQURE

stress bij honden amiqure helpt

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop