Engystol verhoogt weerstand bij honden

Engystol – homeopatisch produkt om de weerstand te verhogen

Engystol

Engystol is een homeopathisch preparaat, dat de weerstand met name tegen virusinfecties verhoogt. Ik gebruik het veel bij klachten van het ademhalingsstelsel zoals bijvoorbeeld kennelhoest en katten niesziekte. Ook bij koorts ten gevolge van infectie ondersteunt het de afweer.

Samenstelling:

Vincetoxicum  D6
Vincetoxicum D10
Vincetoxicum D30
Sulfur D4
Sulfur D10

Dosering:

In een standaard-verpakking zitten 5 ampullen. Elke ampul bevat 5 ml Engystol.
Bij de zending ontvangt u een duidelijke gebruiksaanwijzing en een naald en een spuit om de vloeistof uit de ampul te zuigen. De aanvangsdosis is 1 ml per dag gedurende 5 dagen. Hierna kunt u de behandeling vervolgen met 1 ml om de dag. Engystol wordt in de mond gegeven. De naald en spuit dienen er alleen maar voor om de vloeistof uit de ampul te halen.
Let op: dit product is dus niet op alcoholbasis, maar op waterbasis. Het wordt daarom door alle dieren heel goed geaccepteerd.

http://www.diergezond.nl/online/130-engystol.php

Engystol

Engystol is een homeopathisch geneesmiddel toegepast ter stimulering van de lichaamseigen afweer.

Geschikt voor: Mens, Kat, Hond, Knaagdier, Paard, Pony, Vogel

Indicaties:

Homeopathisch geneesmiddel toegepast ter stimulering van de lichaamseigen afweer bij koortsachtige virale aandoeningen zoals rundsgriep, stuipen (begin), herpes-virus-infectie, parvo-virus-infecties, kattensnot, ter algemene úmstimmung’ bij huidaandoeningen, eczeem, pruritis, otitis externa, teckelverlamming.

.Weerstand Compositum
Weerstand Compositum kan worden ingezet bij acute problemen met de weerstand. Denk hierbij aan acute ontstekingen, allergische reacties of bacteriële- en virusinfecties. De kruiden, vitaminen, mineralen en aminozuren in Weerstand Compositum helpen de weerstand te verhogen. Zo zorgt de toegevoegde Plantago voor regeneratie van de lichaamscellen en gaat Echinacea infecties tegen.

3. Engystol en Echinacea
Optioneel kan ervoor worden gekozen om op de eerste en de derde dag van de behandeling, en na een week een injectie met Engystol en Echinacea compositum (van Heel) toe te laten dienen door een dierenarts. Echinacea compositum is een homeopathisch geneesmiddel dat wordt toegepast ter stimulering van de lichaamseigen afweer. Engystol is een homeopathisch geneesmiddel dat wordt toegepast ter stimulering van de lichaamseigen afweer bij koortsachtige virale aandoeningen zoals rundergriep, stuipen (begin), infectie met herpesvirussen of het parvovirus, kattensnot, ter algemene ondersteuning bij huidaandoeningen, eczeem, pruritis, otitis externa of teckelverlamming.

Vergelijkbare berichten