Home » gezondheid » Colostrum Therapie

Colostrum Therapie

Colostrum Therapie voor honden
ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan de natuurlijke afweer.Colostrum Therapie voor een vitale spijsvertering en weerstand bij dieren.


‘Biest’ of colostrum

De eerste melk die van het moederdier komt en die het jonge dier helpt bij de groei is beter bekend onder de naam: ‘biest‘ of ‘colostrum‘. Deze melk is te verkrijgen in diverse varianten, met allerlei verschillende eigenschappen. Er zijn maar weinig varianten te verkrijgen die de juiste eigenschappen bezitten die invloed hebben op de groei en de weerstand van het zoogdier. Het is namelijk van groot belang dat de melk binnen twaalf uren na de geboorte van een zoogdier wordt afgenomen bij het moederdier. Hierdoor verkrijgt men: ‘12-uurs colostrum‘.

Essentiële voedingsstoffen
Als de melk binnen twaalf uren na de geboorte is afgenomen bij het moederdier bevat het in hoge concentraties stoffen die een jong dier nodig heeft om te groeien. Deze stoffen móeten in de melk blijven in deze hoge concentraties, maar vaak gaan deze stoffen verloren tijdens het proces wat na het melken volgt. Een dergelijk proces brengt de temperatuur van de biest namelijk boven de 35ºC. Als dit gebeurt gaan er diverse stoffen verloren, die van belang zijn voor de werking van de biest.

Gegarandeerde kwaliteit
De 12-uurs colostrum die onder de naam ‘Colostrum Therapie‘ op de markt wordt gebracht is gegarandeerd binnen twaalf uur afgenomen van het moederdier, wat ook aantoonbaar is. Het proces dat volgt na afname bij de moederkoe kent geen enkele verhittingsstap. Het wordt namelijk gevriesdroogd tot een poeder. Daarna wordt het bestraald om eventueel aanwezige schadelijke bacteriën te doden.

Doeldieren
Honden, puppies, katten, kittens, paarden, fretten, vogels, knaagdieren.

Bereiding
Het poeder dient te worden aangemaakt met water.

bestel via :

http://www.medpets.nl/colostrum+therapie/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*