Home » Honden informatie » Labradoodle fokker

Labradoodle fokker

U bent op zoek naar een labradoodle fokker of bent geïnteresseerd in labradoodles, dan bent u op de juiste pagina beland.

Labradoodle

Beschrijving labradoodle

De labradoodle is onstaan in Australië. Een labradoodle is een heel slimme hond en zeer kindvriendelijk. Doordat het een kruising van poedel is ruift de hond ook niet en is hij allergie vriendelijk.

Wall Conron, een Australisch labradoodle fokker was de eerste die de labrador en een poedel kruiste. Zijn doel was om een allergie vriendelijke hond die als geleide hond kon dienen te fokken. Hij kwam op het idee om een poedel te kruisen met een labrador, genaamd labradoodle. De poedel om zijn slimheid en natuurlijk ook zijn vacht die niet ruift en dus allergie vriendelijk is. En een labrador omdat die heel graag werken voor hun baasje (will to please).

Labradoodle fokker

Wij zijn een belgische labradoodle fokker met officieel erkennings nummer. Omdat wij maar enkele labradoodle fokdieren hebben, kan het zijn dat u eventjes moet wachten tot er labradoodles beschikbaar zijn. Bekijk daarom regelmatig onze beschikbare labradoodle pups of volg ons op facebook.

Meer info op wikipedia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop