Hond te Koop

Tractive GPS DOG 4 - GPS tracker hond en Activiteitenmonitor - Middernachtblauw

Beste GPS Tracker voor je hond

Beste GPS tracker voor honden: Welke is de beste keuze? In dit artikel lees je alles over wat je moet weten voordat je een GPS tracker aanschaft voor je hond. We bespreken de voordelen van het gebruik van een tracker, welke soorten er zijn en geven een aantal tips over hoe je de tracker kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat je hond altijd veilig is. Lees verder om alles te weten te komen over de beste GPS trackers voor honden!

Apple Airtag

De Apple Tag is een GPS-tracker die speciaal voor honden is gemaakt en aan hun halsband kan worden bevestigd. Het doel ervan is dat u als eigenaar op elk moment de locatie van uw huisdier kunt bepalen en zijn dagelijkse activiteiten kunt bijhouden. Het product wordt geleverd zonder maandelijkse kosten, gaat tot één jaar mee per batterij (die gemakkelijk te vervangen zijn), en weegt slechts 36 gram. Opgemerkt moet worden dat deze Tracker alleen werkt in combinatie met Apple-telefoons. Tot slot, als je meerdere honden hebt, maak je dan geen zorgen – je kunt een set van vier tags kopen.

#1 Apple Airtag

Meest Duurzaam

Voordelen

  • Lange batterijduur

Nadelen

  • Werkt enkel met Apple-apparaten zoals een iPhone

Verkrijgbaar bij

bol.com (€39,99)

Mr. Safe Tracker

Met de Mr. Safe GPS tracker voor uw hond bent u voortdurend op de hoogte van zijn locatie via GPS, WiFi of LBS signalen. Als uw huisdier toevallig wegloopt en verdwaalt, kunt u hem met dit apparaat gemakkelijk terugvinden. U kunt er ook de favoriete plaatsen van uw huisdier mee verkennen en een veilige zone instellen; als ze de door u geprogrammeerde veilige zone verlaten, ontvangt u een alarmmelding op uw telefoon. Bovendien is de halsband makkelijk aan en uit te doen en oplaadbaar met een stand-by tijd van 7 dagen; het duurt ook maar 2 uur om volledig op te laden! En omdat hij stof- en waterdicht is volgens IP67, hoeft u zich ook geen zorgen te maken over schade door regen of andere vloeistoffen.

Invoxia tracker

De Invoxia GPS tracker is een klein apparaatje dat u aan de riem van uw huisdier kunt bevestigen. Dankzij de nieuwste technologie weet u altijd waar uw huisdier is. De batterij gaat tot 1 maand mee zonder dat u een SIM-kaart nodig heeft. De activering duurt slechts enkele minuten krijgt u een melding als uw hond het huis verlaat. De GPS tracker is ook waterdicht en wordt geleverd met een gebruiksvriendelijke app zodat iedereen hem kan gebruiken om zijn hond te lokaliseren.

Weenect tracker

De Weenect GPS tracker is een geweldige manier om uw hond te volgen, ongeacht waar hij heen gaat. Het heeft een groot bereik, zodat u altijd weet wanneer het tijd is voor ze thuis te komen, en zelfs als hij wegloopt wordt er onmiddellijk een poging gedaan bij detectie! Bovendien kan dit apparaat activiteitsniveaus controleren, wat betekent dat we niet alleen voortdurend informatie hebben over hun locatie, maar ook hoeveel beweging onze huisdieren vandaag kregen, grotendeels dankzij de ingebouwde SIM-kaart compatibiliteit met abonnementsdiensten beschikbaar via iOS of Android apps gedownload op smartphones. Er is wel een nadeel aan deze tracker en dat is dat hij niet geschikt is voor kleine honden.

Tractive tracker

Als u op zoek bent naar een manier om uw harige vriend in de gaten te houden, overweeg dan de Tractive tracker. Deze gadget maakt gebruik van GPS, Bluetooth en Wi-Fi om uw huisdier te allen tijde te lokaliseren. U hoeft hem alleen maar aan de riem te bevestigen met de klittenbandsluiting – zo eenvoudig is het! De batterij gaat tot zeven dagen mee zonder opladen en het beste van alles is dat het 100% waterdicht is voor het geval Fido besluit te gaan zwemmen. Plus, dankzij de real-time kaartfunctie, kunt u elke beweging van hem volgen zonder een vinger uit te steken.

Tracker TK911

De GPS tracker is perfect voor kleine honden die hun omgeving willen verkennen. Met zijn nauwkeurige en precieze volgsysteem via GSM/GPRS-signaal kunt u de bewegingen van uw pup live in kaart brengen, hij weegt minder dan 33 gram waardoor hij ideaal is, zelfs als we het over bijna elke soort hebben! Geen abonnement of extra kosten hier – dit product is volledig uitgerust met alle functies in het originele pakket zonder extra kosten

Reptrek tracker

U kunt de locatie van uw huisdier volgen met de GPS-tracker en SIM-kaart van Reptrek via een gratis app. Je kunt zien waar ze zijn gaan wandelen en hoe lang ze daar waren. De batterij gaat tot 120 uur mee, maar je krijgt meldingen dat de batterij bijna leeg is, zodat je hem kunt opladen met de meegeleverde USB-kabel voordat hij helemaal leeg is.

Nuvance

Met een GPS-tracker voor uw hond of kat kunt u hem gemakkelijk overal volgen, tot op 5 meter afstand. De tracker heeft ook toegang tot de geschiedenis, zodat u gemakkelijk kunt zien welke routes uw huisdier heeft afgelegd. De mini GPS tracker is ingebouwd in de halsband, dus u heeft er geen last van. En in tegenstelling tot andere GPS trackers, heeft de onze een SOS functie in geval van nood.

Samsung SmartTag tracker

Samsung’s SmartTag GPS tracker kan ook worden bevestigd aan de halsband van uw huisdier, zodat u altijd op de hoogte bent van hun verblijfplaats. Als uw telefoon zoek is en u hem snel moet terugvinden, zal een dubbelklik op de Tag hem laten rinkelen tot u hem terugvindt. De Tag heeft een maximaal bereik van 120 meter.

Wat is een GPS Tracker voor honden?

Een GPS tracker voor honden is een apparaat waarmee u te allen tijde de locatie van uw hond kunt volgen. Het maakt gebruik van het Global Positioning System (GPS) om uw huisdier te lokaliseren en geeft real-time updates over zijn verblijfplaats. Een GPS tracker is een hulpmiddel van onschatbare waarde als uw huisdier ooit verloren of gestolen wordt, omdat het kan helpen u kunt ze snel en veilig lokaliseren. GPS-trackers zijn ook nuttig om de activiteit van uw hond te volgen, aangezien vele ervan zijn uitgerust met functies zoals stappentelling en fitnessmonitoring. Met een GPS-tracker kunt u ervoor zorgen dat uw huisdier veilig en beschermd is, waar zijn avonturen hem ook brengen.

Waarom een GPS Tracker voor honden gebruiken?

Een GPS-tracker voor honden is een hulpmiddel van onschatbare waarde als uw huisdier ooit verdwaalt of wordt gestolen. Hiermee kunt u uw huisdier gemakkelijk lokaliseren en veilig thuisbrengen. GPS trackers zijn ook zeer geschikt om de activiteit van uw hond te volgen, aangezien vele zijn uitgerust met functies zoals stappentelling en fitness monitoring. Dit kan u helpen ervoor te zorgen dat uw pup voldoende beweging krijgen en ervoor zorgen dat ze gezond en gelukkig blijven. Bovendien kunt u met GPS-trackers de verblijfplaats van uw huisdier in de gaten houden als hij ooit afdwaalt, zodat u gerust kunt zijn over de veiligheid van uw harige familielid

GPS trackers zijn een hulpmiddel van onschatbare waarde dat ervoor kan zorgen dat u altijd weet waar uw huisdier is. Met een GPS-tracker kunt u erop vertrouwen dat uw pup veilig blijft, waar hij ook gaat!

Soorten GPS Trackers voor honden

Er zijn verschillende soorten GPS-trackers voor honden. Het meest gebruikelijke type is een miniatuur volgsysteem dat aan de halsband van uw huisdier wordt bevestigd. Dit type tracker maakt meestal gebruik van satelliettechnologie om real-time updates te geven over de locatie en activiteit van uw huisdier. Sommige trackers komen ook met extra functies, zoals afstandsbediening, het tellen van stappen, en fitness monitoring

Welk type tracker u ook kiest, het gebruik van een GPS tracker voor uw hond zal u rust geven dat uw pup veilig en gelukkig is, waar hij ook heen gaat. Met behulp van een GPS-tracker kunt u erop vertrouwen dat uw huisdier veilig blijft, waar zijn avonturen hem ook naartoe brengen!

Hoe een GPS Tracker voor honden gebruiken?

Het gebruik van een GPS Tracker voor uw huisdier is eenvoudig. De eerste stap is om het volgapparaat aan de halsband van uw huisdier te bevestigen en ervoor te zorgen dat het goed vastzit. Zodra de tracker is geplaatst, kunt u een app downloaden en koppelen met het apparaat. Van daaruit kunt u de locatie van uw huisdier in real-time volgen, waarschuwingen ontvangen wanneer uw huisdier afdwaalt, en hun activiteit in de gaten houden. Met een GPS-tracker kunt u uw pup in de gaten houden, zelfs als hij uit het zicht is!

Voordelen van het gebruik van een GPS Tracker voor honden

Het gebruik van een GPS Tracker voor uw huisdier heeft vele voordelen. Het helpt ervoor te zorgen dat uw pup veilig is waar hij ook gaat, omdat u altijd kunt weten waar hij is. Bovendien kunt u hiermee zijn activiteit in de gaten houden en ervoor zorgen dat hij voldoende beweging krijgt. Met een GPS-tracker kunt u met een gerust hart weten dat uw huisdier veilig is.

Kortom, een GPS Tracker voor honden kan een hulpmiddel van onschatbare waarde zijn. Het biedt real-time updates over de locatie en activiteit van uw huisdier, zodat u er zeker van kunt zijn dat ze veilig zijn, waar ze ook heen gaan. Met behulp van een GPS tracker kunt u uw pup in de gaten houden, zelfs als ze buiten zijn van uw zicht, zodat ze gelukkig en gezond blijven!

Conclusie

De beste GPS trackers voor honden bieden real-time updates over locatie en activiteit, zodat u ervoor kunt zorgen dat uw pup veilig is. Met een GPS tracker kunt u ook bijhouden hoeveel beweging uw huisdier krijgt en ervoor zorgen dat hij gezond en gelukkig blijft. Een GPS-tracker voor honden kan u geruststellen dat uw harige vriend veilig en gezond is, waar hij ook heen gaat. Dus, als u op zoek bent naar een manier om uw pup in de gaten te houden, kan een GPS-tracker precies het juiste zijn!

GPS trackers zijn een hulpmiddel van onschatbare waarde voor elke huisdiereigenaar en kunnen u gemoedsrust geven in de wetenschap dat hun geliefde pup veilig en gezond waar hij ook gaat. Met een GPS-tracker kunt u altijd in contact blijven met uw pup en ervoor zorgen dat hij veilig is. Dus, als u op zoek bent naar de beste manier om uw huisdier in de gaten te houden, kan een GPS-tracker precies zijn wat u nodig hebt!

De bovenstaande inhoud is uitsluitend geschreven voor informatieve doeleinden en houdt geen enkele goedkeuring of aanbeveling van een product in. Het is aan de lezer om hun eigen oordeel gebruiken bij het nemen van aankoopbeslissingen.